Хурем: Хтјела сам да се убијем, Кан ме је тјерао да абортирам

Вечерње новости
Хурем: Хтјела сам да се убијем, Кан ме је тјерао да абортирам

Турска глумица Мерјем Узерли је открила да њен бивши вјереник Кан Атеш не жели да призна њихово дијете и да ју је чак тјерао да абортира.

Чувена Хурем је признала у интервјуу за "Хуријет" шокантну чињеницу да је покушала да се убије јер је била депресивна, усамљена и, како каже, луда.

"Оне вечери када сам у Анталији добила награду покушала сам да се убијем", признала је Мерјем за турске новине. "Отишла сам у хотелску собу и бацила сам статуу разбивши је, била сам као луда и исјекла сам руке. Кан је био са мном. Хтјела сам да се бацим са балкона јер сам у томе видјела једини излаз. Хтјела сам да нестанем, да ме нема, да сам мртва - у смрти сам видјела спас. Психички сам била јако лоше."

Мерјем је само дан послије тог догађаја напустила Турску и отишла у Њемачку на лијечење, а за собом је оставила хаос јер је прекинула снимање хит серије "Сулејман Величанствени".

"Улога Хурем ме је исцрпила. Живјела сам три године за тај лик и потпуно сам се изгубила. Постајало је све теже и теже. Нисам могла више да је глумим јер је она била јака жена, а ја сам постајала све слабија. Извињавам се цијелој екипи. Они су били дивни према мени и радила сам на најудобнијем сету у Истанбулу, али самоћа је узела данак. Нико од њих ме није тужио, то је била лаж, и нико ме није тражио када сам отишла. Док сам лежала у болници у Берлину, увијек када бих чула болничко звоно тргла бих се јер сам мислила да су дошли да ме воде назад у Турску, каже она.

Побјегла је далеко од медијске пажње, напорних сетова и једину утјеху је нашла у вјеренику Кану Атешу. Он је у почетку био диван, али када су сазнали да је глумица трудна услиједио је "хладан туш".

"Нисам планирала да останем трудна", рекла је Мерјем. "Случајно смо сазнали када је Кан дошао код мене у посјету. Сједили смо у парку и гледали смо се видно шокирани, али Кан није хтио ни да чује да родим дијете. Рекао ми је да он има већ двоје дјеце и да му не треба више. Инсистирао је на томе да се дјетета што прије ријешим јер ће беба наводно све да ми упропасти. Када сам му рекла да не могу тек тако то да урадим,  он је постајао све нервознији, па је чак био и насилан. Ми смо и до тада имали проблем у комуникацији, али сада га више не волим и никада нећу моћи да му вјерујем. Беба и ја идемо даље сами."

Мерјем је истакла да је свјесно пристала на то да сама одгаја дијете, али да је и даље веома нервозна када јој бивши вјереник пошаље поруку.

"Посљедњи пут сам видјела Кана 20. јуна, послије тога није долазио и није ме звао. Ипак, шаље ми поруке од којих ми припадне мука. Он каже да жена у Турској не може тако да се понаша и да не смије да роди дијете без благослова оца. Првих недјељу дана сам плакала, о онда сам се сабрала", закључила је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана