Хрватско Министарство туризма: Митровићева забрана закаснила

Глас Српске
Хрватско Министарство туризма: Митровићева забрана закаснила

Што се тиче хрватског Министарства туризма, власник телевизије Пинк Жељко Митровић је закаснио са забраном рекламирања хрватског приморја, јер је њихова рекламна кампања за ову годину већ завршена. Медијска забрана Жељка Митровића није нанијела штету хрватском туризму.

- Када је ријеч о овогодишњој медијској кампањи хрватског туризма у Србији на појединим телевизијским кућама, иста је успјешно реализована у периоду од 30. маја до 30. јула ове године - пише у изјави хрватског Министарства за туризам коју преноси портал "Index.hr".

Овај портал такође преноси и да су у Министарству задовољни како спроведеном кампањом тако и бројем туриста из Србије, те да Митровићева забрана у том погледу неће нанијети никакву штету.

Да подсјетимо, до сукоба на релацији између Жељка Митровића и Хрватске дошло је послије запљене његове јахте "El Bosco", која је сада дата на аукцију, због чега је власник Пинка издао забрану емитовања хрватске кинематографије, промовисање хрватских пјевача, али и реклама за приморје на свим његовим телевизијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана