Хрватица остала без гаћица на наступу

GS
Foto: Instagram

Порно глумица Марија Задравец, познатија као Свит Мери, одлучила је да се опроба у новом послу, као ди џеј.

Већ је имала и наступе, у Њемачкој и Хрватској, а заједничка им је била ватрена атмосфера.

На бину су први пут заједно стали познати Ди Џеј Боки и нова нада на Ди Џеј сцени, Марија Задравец, која је наступ у Њемачкој искористила за своју премијеру и показала се као права звијезда за ди џеј пултом.

Атмосфера је била толико узаврела да је на крају Маријиног сета публика почела викати: “Мери, Мери, Мери…”, па је Марија спонтано скинула гаћице и бацила их обожаваоцима у публику, чиме је изазвала још већу еуфорију.

Маријин менаџер и Ди џеј Боки су у заједничкој изјави потврдили да је ово био тек први наступ овог дуета, али да већ сада имају бројне позиве за наступе широм Њемачке.

Очигледно су Боки и Свит Мери пронашли прави рецепт за загријавање публике, а судећи по Маријином подухвату, уопште се не боје експериментисања, пише "Домаћи радио", гдје можете видјети више фотографија.

"Још увијек дрхтим. Нисам очекивала тако пун клуб! Публика је била фантастична и енергија је била невјероватна. Стварно сам задовољна сарадњом с Ди Џеј Бокијем, одлично смо се уклопили. Дефинитивно идемо даље заједно! Будући наступи ће бити све луђи и бољи, већ припремамо нове ремиксе и масхупове", рекла је тада Марија Задравец.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана