Холивудски пољупци са укусом лука и зноја

Агенције
Холивудски пољупци са укусом лука и зноја

Глумцима плаћају да се, између осталог, љубе једни с другима, но нико не зна шта холивудски глумци при томе пролазе.

На листи оних који се ужасно љубе су Вуди Ален, Харисон Форд, Бред Пит, а има и оних који имају специфичне мирисе.

Кејт Хадсон

Када су питали Дејна Кука, познатог глумца и стендап комичара, о његовом најгорем филмском пољупцу, није се дуго премишљао те је рекао да је Кејт Хадсон дефинитивно његов број један. Био је то пољубац у филму "Дјевојка мог пријатеља", а осјећао се на лук.

Том Круз

Љубавне сцене у "Немогућој мисији" са звијездом Тенди Њутон изгледале су интензивно и страствено. Међутим, како је рекла Њутонова, то искуство није било угодно. Такође је рекла да је оних дана када је снимала сцене љубљења ишла кући жалећи се колико још то пута мора поновити. Након тога двије године није снимила филм. 

Анђелина Џоли

Глумци Анђелина Џоли, Џејмс Мекавој и Морган Фримен заједно су глумили у филму "Тражен". Филм је пун акције, али и сцена љубљења. Мекавој је након пољупца с Џоли рекао: "Па то је био први дан снимања, било је чудно, знојно и не тако лијепо". Наводно је Пит својој бившој поклонио и ментол бомбоне за Валентиново због задаха.

Џенифер Анистон

Алек Болдвин је за своју колегиницу рекао да има изузетан задах кафе из уста. Након сцене љубљења с њом назвао је тај тренутак болним. Џејсон Бејтман наводно је зауставио сцену љубљења, јер је задах из њених уста био неиздржив.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана