Холивудски пар раскинуо везу

Агенције
Холивудски пар раскинуо везу

Бредли Купер и Суки Вотерхаус разишли су се послије двије године забављања. Ова вијест зачудила је многе, обзиром да су глумац (40) и манекенка (22), прошлог мјесеца били у Лондону у којем су тражили идеалну кућу у којој би живјели.

Глумац је "ухваћен" у сриједу увече како се лудо забавља у једном ноћном клубу у Лас Вегасу. Друштво су му правило само мушкарци, односно Мајлс Телар и Џона Хил.

Иако је на столу, како за стране медије кажу очевидци, било много алкохола, Бредли није пио, али је зато играо "као луд". Цијеле ноћи, њиховом сепареу прилазиле су многе дјевојке.

Чини се да је Бредли рјешио да крене даље, што посебно чуди његове пријатеље, али и јавност, обзиром да је познато колико је глумац био луд за Суки.

Бредли је послије само неколико мјесеци забављања планирао дјецу и брак са манекенком. Додуше, од самог старта, његова мајка Глориа је била против те љубави. Како наводе страни извори, глумчева мама је била убијеђена да овај 18 година млађи модел, користи њеног сина како би се "дочепала" филмске каријере.

Ако ће неко бити срећан због раскида, онда је то мама Глориа…

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана