Холивудски глумци се умало потукли због једне познате даме

Агенције
Холивудски глумци се умало потукли због једне познате даме

У својим мемоарима, Елтон Џон открио је како су познати глумци довели атмосферу до усијања на једној вечери.

Захваљујући франшизама “Роки”, “Рамбо” и “Плаћеници”, цио свијет зна да Силвестер Сталоне зна добро да удари. Испоставило се да је једном замало испробао ударац на свом колеги Ричарду Гиру у свађи за наклоност принцезе Дајане. Елтон Џон у својим мемоарима “Ја”, присјетио се вечере на којој је позвао све троје у свој дом давних деведесетих година. Тензија је била тако велика да је умало кулминирала тучом познатих глумаца.

“Одмах је било јасно да Ричард Гир и Дајана имају одличну конекцију. Док смо ћаскали, нисам могао да не примјетим да је атмосфера у просторији била чудна. По начину на који их је гледао, ново пријатељство између Гира и Дајане није се допало Сталонеу. Није му се допало уопште”, написао је Елтон.

Пјевач је био изузетно добар пријатељ са трагично настрадалом принцезом. Ова анегдота датира три или четири године прије њене смрти. Сталоне је упознао принцезу на дјечјем добротворном догађају 1993. године и оставила је на њега одличан утисак, пише Mens health.

“Мислим да се појавио на журци са намјером да покупи Дајану, али је онда видио да су му планови за то вече упропашћени”, додао је Елтон Џон.

На сву срећу, домаћин је успио да раздвоји двојицу глумаца и Сталоне је био “сморен” цијело вече.

“Након вечере, Дајана и Ричард Гир сјели су испред камина, а Сталоне је отишао кући у журби”, пише Елтон Џон.

Додао је и да је Сталоне касније рекао да никада не би дошао на ту вечеру да је знао да ће “принц шармантни” бити присутан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана