Холивудски глумац завео 33 године млађу ћерку свог пријатеља

GS
Foto: Instagram

Славни холивудски глумац Ричард Гир данас слави 75. рођендан, а сигурни смо да би му бројне жене пожељеле најљепше жеље...

Годинама је, наиме, словио за ‘магнет за жене‘, а сада се скрасио с 33 године млађом Алејандром Силвом. Њих су двоје своју везу започели 2014., а вјенчали су се у априлу 2018.

Овај славни Американац има бурну прошлост кад је ријеч о љубавном животу, но он то ионако никада није скривао.

Одувијек је знао како освојити жене, а на његов је шарм посљедња пала шпанска активистица Алејандра.

Разлика у годинама очито им никада није представљала проблем, а многи су коментарисали да је Гира млађахна супруга помладила те да сјаји покрај ње.

Но, Алејандра није једина која је пала на глумчев шарм. Прије нешто више од три деценије Гир је завео једну од најљепших манекенки, Синди Крафорд. Њих су двоје били у браку од 1991. до 1995., а Синди је једном приликом признала да им је разлика од 15 година стварала проблеме у односу. Кад су се упознали, она је имала 22, а он 39 година.

"Мислим да је на пуно тога што се издогађало с Ричардом утицало то што сам ја тада имала само 22 године, била сам млада жена која је још покушавала схватити ко сам и шта желим бити, а он је тада имао већ 37. На неки је начин знао да још растем и мијењам се. Једноставно нисам то хтјела чути од њега јер с 22 године мислиш да све знаш. Мислиш да си већ формирана особа А онда схватиш, 10 година касније, да су били потпуно у праву", испричала је тада љепотица.

На крају су се развели због непомирљивих разлика. Она је ипак изјавила да му захваљује на прелијепим заједничким годинама које јој је пружио, али је закључила да им је разлика у годинама на крају пресудила.

У међувремену је Гир имао неколико веза, а медији су се највише закачили за ону с познатом глумицом и списатељицом Падмом Лаксхми. Од ње је глумац био старији 22 године, а веза им је трајала само шест мјесеци.

Затим се 2002. оженио за манекенку и глумицу Цареy Лоwелл, која је глумила у филмовима о Јамесу Бонду, као и серији ‘Закон и ред‘. У вези су били 7 година, у браку 11, а добили су и сина Хомера. На крају су се ипак развели, а разлог њихова разлаза такође су биле непомирљиве разлике. Наводно је Гир желио водити миран живот посвећен породици и што даље од медија, док је она хтјела друштвени живот пун узбудљивих догађања.

Након ње је срећу пронашао са шпанском активистицом Алејандром, а да за њихову љубав не постоје границе, најбоље говори информација да је она кћи његовог пријатеља!

Први пут ју је упознао још док је била дјевојчица, кад се дружио с њеним оцем, који је иначе бизнисмен и бивши потпредсједник фудбалског клуба Реал Мадрид. Поновно су се повезали 2014. у једном луксузном хотелу у Италији, који је купила с бившим мужем и којим је Алејандра управљала. На иницијативу заједничког пријатеља су се спојили, а међу њима је одмах заискрило. Занимљиво је и да су тада обоје били у процесу развода, а она је на крају због љубави према њему прешла на будизам и преселила се у Њујорк.

Године 2019. добили су прво заједничко дијете, сина Алеxандера, а 2020. стигао је још један син. Гир има и сина Хомера, рођеног 2000., којег је добио с бившом супругом Цареy, док Алејандра Силва има сина Алберта из претходног брака, пише Јутарњи.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана