Холивудски глумац у Словенији: Меланија довлачи Американце

Агенције
Холивудски глумац у Словенији: Меланија довлачи Американце

Амерички глумац Бил Мари тренутно борави у Словенији гдје ужива у њиховим специјалитетима, а у Севници је пробао и чувену "потицу".

Глумац познат по улогама у филмовима "Истеривачи духова" и "Изгубљени у преводу" пробао је и торту који су креирали севнички сластичари, коју је назвао Меланија, по имену прве даме, која потиче из овог града.

"Словенија је врло симпатична и лијепа, људи су љубазни, има много зеленила и бициклистичких стаза. Врло добро се овдје осјећам, свуда сам добро јео, а окупао сам се и у Бледском језеру", рекао је глумац медијима у Севници.

Иначе, словеначки медији преносе да се посјета америчких туриста Словенији од почетка године повећала за чак 30 одсто што је директна посљедица утицаја Меланије Трамп. За мање од сто долара амерички туристи у Љубљани могу да учествују у турама разгледања мјеста које је у младости посјећивала Меланија Кнавс док се школовала у престоници, а могуће је разгледање и Севнице с локалним водичем, па ћете тако имати прилике да видите и Меланијину основну школу и кућу у којој је живјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана