Холивудске звијезде у канџама прељубе

Агенције
Холивудске звијезде у канџама прељубе

За неким славним дамама уздишу милиони мушкараца широм свијета. Ипак, ни њих нису мимоишла љубавна разочарања и неуспјеси. Оне су искусиле како је бити преварена жена.

Пјевачица и глумица Џенифер Лопез је у интервјуу за британски "Гламур" 2015. подијелила мудрости које је спознала послије преваре. Додуше, није открила ко је био тај који је варао.

- Схватите да се превара није догодила због вас. Кад вас неко вара, то више говори о њему. О његовим манама. Али, доста жена осјећа да је превара посљедица њихових недостатака, да нешто с њима није у реду. Истина је да је у питању его оног који вара и оно нешто што им је потребно да их испуни. То их тјера да траже срећу ван везе. А не зато што ми нисмо биле довољне - испричала је Лопез.

Пјевачица Бритни Спирс се за вријеме концерта у Лас Вегасу 2014, таман кад је у медијима изашла информација да је тадашњи момак Давид Лукадо варао, обратила публици.

- Чини ми се да већ сви знају да ме мој момак варао. Али најбољи дио код раскида је да слиједе нови момци, изласци, романтика - рекла је тада пјевачица.

Ријалити звијезда Клои Кардашијан је више пута доживјела прељубу, а јавности је открила двије преваре.

- Ламар је радио све што је могао да бих се осјећала као принцеза, тако да никад нисам ни сумњала на превару. Био је тако добар - каже Клои о превари Ламара Одома.

Глумица Мег Рајан је 2000. године, док је била у браку са Денисом Квејдом, започела везу са колегом Раселом Кроуом.

- Денис ми није био вјеран дуго времена и то је било јако болно. Послије развода сам сазнала још много о свему томе - рекла је глумица.

Њена колегиница Сијена Милер била је вјерена са глумцем Џадом Лоуом када се сазнало да је вара са дадиљом своје дјеце из првог брака. Свако је отишао на своју страну, али су се помирили послије неколико година.

- Када се веза заврши тако како се наша завршила, битно је ако можеш да се помириш са том особом и једном заувијек видиш да ли је стварно крај или имате шансу за нешто ново. Наше помирење је било здраво и катарзично искуство - рекла је Сијена.

Међу превареним славним дамама су и глумице Ева Лонгорија и Сандра Булок.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана