Холивудске звијезде обожавају естетског хирурга

Агенције
Холивудске звијезде обожавају естетског хирурга

Није тајна да су многе холивудске звијезде своје физичке недостатке поправљале код естетског хирурга. Неке од њих то без проблема признају, док друге не воле да о томе причају у јавности.

Јунакиња хит серије "Трачара" Блејк Лајвли смањила је нос још у тинејџерском добу, а многи њени критичари тврде да је ова глумица повећала груди и подигла очне капке.

"Викторијин анђео" Миранда Кер витку линију одржава захваљујући здравом животу и правилној исхрани. Али, упркос добрим генима, манекенка је након развода са глумцем Орландом Блумом ријешила да повећа груди.

Латино дива Џенифер Лопез је неколико пута кориговала нос, а како је остала досљедна свом облику лица, промјене су увијек биле једва примјетне.

Популарна глумица Скарлет Јохансон никада није крила да је смањила нос и није јој проблем да говори о корекцији због које се, каже, осјећа љепше.  

Листа ствари које је поп дива Бијонсе наводно промијенила код себе годинама се само повећава. Тако се шушка да је ова пјевачица наводно повећала груди, стањила нос, повећала горњу усну и посвијетлила кожу.

Међу славним личностима које су због љепоте ишле под нож има и мушкараца. Холивудски заводник Рајан Гослинг подвргао се операцији носа прије него што се прославио улогом у филму "Биљежница", која му је донијела популарност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана