Холивудске звијезде на премијери филма This Is It

Глас Српске
Холивудске звијезде на премијери филма This Is It

Филм "This Is It", који је премијерно приказан у уторак увече, истовремено у 15 градова широм свијета, привукао је представнике свјетског џет сета.

Ово остварење настало је из неколико стотина часова материјала снимљеног на пробама Мајкла Џексона за вријеме припрема за повратничке концерте који су се требали одржати у Лондону.

На премијери одржаној у Лос Aнђелесу црвеним тепихом прошетала су многе холивудске звијезде. Три сата послије свечане глобалне прославе, започела је прва јавна пројекција документарца.

Џенифер Лопез, Парис Хилтон, Кети Пери, Вил Смит, Мел Би и бројни други имали су прилику да први погледају посљедње снимке живота и рада краља попа.

Трејлер филма први пут је приказан на овогодишњој додјели "MTV Video Music Awards" у Њујорку, када су најпознатији пјевачи својим наступом још једном одали почаст Мајклу Џексону.

Филм је рађен уз помоћ "Estate of Michale Jackson", а редитељ је Кени Ортега. Прије филма промовисан је и истоимени, постхумни албум на коме се налазе неки од највећих Џексонових хитова, укључујући и неке пјесме на којима бек вокале Мајклу пјевају "The Jacksons ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана