Холивудске диве са тешком прошлошћу

Агенције
Холивудске диве са тешком прошлошћу

Иако имамо обичај да завидимо познатим личностима на луксузном животу, мало ко зна да су неке од њих имале заиста проблематичну прошлост и дјетињство.

Прочитајте ко су жене које су својом снагом и храброшћу успјеле да преброде тешке животне ситуације, успију у животу и постану праве Супер жене...

Дру Баримор

Једна од најпознатијих дјечијих звијезда са веома успјешном каријером увијек је тумачила улоге слободоумних дјевојака. Ипак, мало ко зна да је глумица у приватном животу почела да пије са 11, користи кокаин са 12 година, а на рехабилитацији је била чак два пута током тинејџерских година. Свјетска популарност у тинејџерским годинама често може одвести дјецу у потпуни мрак, али на срећу Дру је успјела да се избори са пороцима и врати на велики екран. Данс је удата и има ћеркицу Оливију.

Шарлиз Терон

Прелијепа блондина увијек осликава јаке и самоувјерене личности у филмовима, али она је такође једна од звијезда са проблематичном прошлошћу. Шарлиз је одрасла уз оца алкохоличара који је често варао и тукао њену мајку. Иако су њени родитељи дуго година били у браку, једне ноћи је мајци дозлогрдило те је у самоодбрани упуцала њеног оца. Недуго потом мајка ју је натјерала да се бави моделингом како би одвратила мисли од смрти оца. Када је освојила главну награду на такмичењу манекена отворила су јој се врата за прву велику улогу у филму "Дјеца кукуруза 3"

Бритни Спирс

Поп принцеза није имала проблематично дјетињство као многе друге познате звијезде, али је свакако под лупом јавности пролазила кроз један веома тежак период. Шишање на ћелаво пред камерама, ирационално понашање под дејством дроге и на крају, губљење старатељства над синовима? Срећом, имала је подршку породице која је успјела да преокрене њен живот. Она је данас поново на врху топ листа изгледајући срећно и здравије него икад.

Анђелина Џоли

Данас позната као узорна мајка, супруга и хуманитарац Анђелина је имала бурну прошлост коју смо сви имали прилике да пратимо путем медија. Док је била у браку са Билијем Бобом Тортоном глумица је била зависна од дроге, водила борбу са анорексијом и била веома промискуитетна. Судећи према наводима из њене биографије, њен отац Џон Војт имао је ванбрачну аферу док је она била мала што је разорило њену породицу и резултирало потпуним отуђењем од оца. Иако је Анђелина имала великих потешкоћа током претходних година она је данас позната као једна од најплаћенијих глумица и веома посвећених хуманитараца.

Лејтон Мистер

Звијезда свјетски популарне серије "Трачара" није имала могућности да ужива у дјетињству као сва остала дјеца. Сигурно ћете се изненадити када чујете да је њена мајка била трудна док је одржавала казну у државном затвору због кријумчарења марихуане са Јамајке у САД. Као резултат тешког дјетињства, Лејтон каже да није могла да се повеже са осталом дјецом јер су њене главне бриге биле да ли ће имати довољно хране и бензина док су се остала дјеца бринула око играчака, а касније и момака. Ипак, Лејтон данас сигурно нема егзистенцијалних проблема, јер њена глумачка и пјевачка каријера иду само узлазном путањом.

Опра Винфри

Легендарна водитељка рођена је у великом сиромаштву. Родитељи су јој били тинејџери који су се убрзо растали и одселили свако својим путем. Када је остала сама рођаци су почели да је злостављају и малтретирају што ју је довело до дроге, алкохола, секса и рођења дјетета у 14. години. Опра се потом преселила код оца гдје је добила посао репортера вијести када су је примјетиле велике фаце што ју је и довело до тога да данас буде једна од најплаћенијих и најутицајнијих жена на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана