Холивудска глумица поново срећна

Превео: Борис Ђурић
Холивудска глумица поново срећна

Холивудска глумица Џенифер Гарнер, која је у јуну прошле године одлучила да се разведе од глумца Бена Афлека, послије њиховог растанка на прво мјесто у свом животу је ставила своју дјецу и сада је, како каже, спремна да крене даље и започне нови живот након десетогодишњег брака са познатим глумцем. - Она изгледа много опуштеније и више ужива у животу. Одлично је видјети да је опет срећна - рекао је извор близак познатим глумцима.

Пар је посљедњи пут вријеме провео заједно прошле године на зимском одмору у Монтани за Валентиново, гдје су били са дјецом и групом пријатеља. Тада су изгледали опуштено и доста су пажње посвећивали дјеци. Уживали су у друштву Тома Бредија и Жизел Бундшен и њихове дјеце. На први поглед чинило се да би Џенифер и Бен могли опет бити заједно, али очигледно је да је све то био само привид, јер  нико од њих није одустао од намјере за развод брака. Иако је глумац у почетку живио у гостинској кући на њиховом имању у Лос Анђелесу због њихово троје дјеце - 11 година старе Виолет, деветогодишње Серафине и трогодишњег Семјуела, ситуација је била стресна и за Џенифер и за Бена.

- Дјеца обожавају када је  Бен код куће и зато му Џен дозвољава да буде на имању. Она никада није жељела да буду разочарана што Бен није код куће. Али то ју је емоционално празнило. Бен у улози оца никада није разочарао, на том фронту познати глумац није поклекнуо. Обоје се труде да што више времена проводе са дјецом, колико им то дозвољавају пословни распореди.

Афлек тренутно завршава свој нови филм "Живот по ноћним правилима" док Џенифер промовише филм базиран на вјери "Чуда са неба". Иако то наизглед дјелује нормално, јер пар много времена проводи заједно и са дјецом, чак и запослени у њиховим омиљеним ресторанима коментаришу да се јако осјећа то да славни глумци више нису заједно.

- Дјеца му углавном причају дуге приче шта се дешавало у школи или активностима у којима треба да учествују. Они нису најбољи пријатељи али уживају да буду са својом дјецом -  њих двоје ће се наставити дружити да би одржали ниво нормалности за своју дјецу. Они то раде на себи својствен начин. И за сада то функционише - коментаришу они који их познају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана