Холивуд као мексичка сапуница: Афере које су уздрмале и остатак свијета

Г.С.
Холивуд као мексичка сапуница: Афере које су уздрмале и остатак свијета

Ако сте мислили да холивудске звијезде живе живот из бајке - преварили сте се, посебно што се тиче љубави.

Разводи и постају скоро уобичајена ствар међу свјетски познатим именима, а о њиховим аферама пише се мјесецима.

Глумица Ева Лонгорија и кошаркаш Тони Паркер били су у наизглед дивном и складном браку, који је трајао само три године. Глумица је 2010. године поднијела захтјев за развод од НБА звијезде, а разлог је био тај што је Ева открила да је Тони слао стотине порука другим женама.

Није прошло много времена док медији нису сазнали да је кошаркаш имао аферу и са Ерин Бари, супругом свог бившег саиграча Брента Барија.

Марија Шрајвер и Арнолд Шварценегер шокирали су јавност 9. маја 2011. године, када су објавили да се разводе послије 25 година брака. Осам дана касније, глумац је јавно признао да је отац дјетета њихове дугогодишње чистачице, која је помагала Шварценегеровој супрузи. У тренутку када је то признао, дијете је имало чак 14 година, што значи да је њихова афера трајала јако дуго.

Један од холивудских парова који није марио за разлику у годинама свакао су били глумци и колеге Ештон Кучер и Деми Мур. Међутим, након скандала и оптужби да је Ештон преварио своју 16 година старију супругу са двадесетдвогодишњом Саром Лил, Деми Мур објавила је 2011. године да се разводи послије више од седам година брака. Да ствар буде још гора, медији су тада пренијели да је Ештон преварио Деми ноћ прије седме годишњице брака.

Скандал који се догодио између омиљеног „вампирског" пара из познате „Сумрак" саге потресао је цијели Холивуд. Наиме, Кристен Стјуарт преварила је Роберта Патинсона са четрдесетједногодишњим ожењеним редитељом Рупертом Сандерсом. Фотографија глумице у редитељевом загрљају објављена је била чак и у новинама, из којих су сазнали сви, па и сам Роберт. Након скановог скандала, глумица се јавно извинила за своја невјерства, говорећи Патинсону да га воли.

Звијезда романтичних комедија Хју Грант и једна од најљепших глумица на свијету Елизабет Харли, почели су да се забављају 1987. године, након што су се упознали на снимању филма „Ремандо Ал Виенто". Елизабет је чак опростила Гренту скандал из 1995. године, када је био ухапшен док му је тамнопута проститутка Дивајн Браун пружала орални секс у аутомобилу. Глумац је тада кажњен са 1.180 долара, двије године условне казне, а било му је и наређено да оде на програм едукације о сиди. Међутим, 2000. године, након 13 заједничких година, пар је одлучио да се растане.

Глумци Итан Хоук и Ума Турман ставили су тачку на свој петогодишњи брак 2003. године. Разлог развода била је глумчева афера са дадиљом, која је чувала њихово двоје дјеце – сина Левона и ћерку Мају. Након развода од популарне глумице, Итан је 2008. године оженио дадиљу Рајан, баш ту са којом је варао Уму Турман. Итан и Рајан данас имају двије ћерке.

Након 26 година брака, Мел Гибсон и Робин Мур одлучили су да се разведу, јер су биле објављене фотографије популарног глумца са Оксаном Григориевом. Након скандала са сликама, Робин је поднијела захтјев за развод, а Оксана је изјавила да је трудна. Овим разводом који се догодио 2006. године, славни глумац и редитељ изгубио је половину свог богатства, око 425 милиона долара.

Дејвид Бекам тужио је часопис „In touch " који је објавио да је преварио супругу Викторију с проститутком Ирмом Ници, и тражио је око 18 милиона евра одштете. Познати фудбалер је тада сведочио да је у Лондон ишао како би посјето болесног оца, а не да би се се састајао са Ирмом и плаћао јој за секс, како је она тврдила. Ту парницу је изгубио, а поред Ирме, у јавности су се појављивале и тврдње да је Бекам преварио Викторију са својом асистенткињом Ребеком Лус, као и манекенком Саром Марбек. Најпознатији пар на свијету није окончао свој брак након ових афера. Напротив, послије три сина добили су ћерку Харпер Севен.

Како су писали амерички медији, Чарли Шин је трошио 1,6 милиона долара годишње на проститутке. О овој теми проговорила је Ана Гристина, жена која је годинама глумцу и његовој супрузи Брук Милер подводила дјевојке.

„Чарли је дјевојкама које су му се допале нудио опцију да спавају с њим без заштите, а за то би им је плаћао 5 до 10 хиљада долара више. Неке су пристајале, будући да су жељеле да остану трудне с њим", рекла је Ана за „Page six ", и нагласила да постоји могућност да је нека од проститутки заразила Шина ХИВ вирусом, као и то да је глумац можда заразио неку од дјевојака.

Иако су љубавне преваре можда медијски најиспраћеније, било је и превара друге врсте које су уздрмале Холивуд.

Глумица Фелисити Хафман, коју памтимо по улози Линет из серије „Очајне домаћице" прије неколико година била је у центру скандала. Фелисити је, наиме, платила 15.000 долара како би фалсификовала пријемни испит своје старије ћерке за Универзитет 2017. године.Тај новац дала је домару Рику Сингеру, како би он намјестио пријемни испит. Сингер је иначе зарађивао на намјештању испита, узимајући велике суме новца од познатих и имућних родитеља. Глумица је због тога била осуђена. Након једанаестодневне затворске казне, једногодишњег надзора, забране изласка из земље и 250 сати друштвено корисног рада, коначно је одслужила казну у цјелости 2020. године.

Славна глумица Винона Рајдер је током деведесетих била једна од најтраженијих холивудских глумица, излазила је са неким од најпожељнијих фрајера са холивудске А листе (Џони Деп, Мет Дејмон) и човјек би помислио да ова лијепа бринета заиста има све. Али имиџ симпатичне глумице трајно је покварило то што је 2001. године у једном тржном центру у Лос Анђелесу ухваћена у крађи.

Касних ’80-их година прошлог вијека чувени амерички режисер Вуди Ален забављао се са глумицом Мијом Фароу, која је имала усвојену ћерку Сун Ји. Међутим, Ален је преварио Мију са њеном усвојеном ћерком. Глумица је пронашла секси фотографије своје ћерке Сун Ји код режисера. Да ситуација буде још бизарнија, Вуди се оженио са Сун-Ји и они су и данас заједно. Разлика од пуних 35 година између ова два супружника не представља им никакав проблем.

Славна Софија Лорен једном приликом је оптужена за утају пореза, што ју је одвело и у затвор. Годинама касније је доказано да је ипак све урдила како закон налаже и суд је донио пресуду у њену корист, пише Нова.рс. 

Прошле године је највише пажње привукла једна ствар. У питању је суђење између бивших супружника – Амбер Херд и Џонија Депа. Током тих пар мјесеци у јавност су испливали многи језиви детаљи њиховог односа. Суд је донио пресуду у Депову корист, а Амбер Херд је требало да му исплати 15 милиона долара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана