Холи ухапшена због дилања кокаина

Глас Српске
Холи ухапшена због дилања кокаина

Бивша дјевојка Рија Фердинанда Холи Мекгвајер ухапшена је због дилања кокаина, узгајања марихуане и прања новца.

Британска је глумица, која се прославила у серији "Жене фудбалера", завршила у притвору након што је полиција у кући, коју је користила, пронашла кокаин у вриједности 170.000 евра те плантажу марихуане. Претресом је пронађено и 140.000 евра скривених у задњем дијелу скупоцјеног "бентлија", који је био паркиран у гаражи.

31-годишња Холи Мекгвајер, која је у полицијском досјеу заведена под правим именом Викторија Јалоп, наводно је живјела у кући са својим пријатељем Стивеном Брусом, те заједно с њим припремала испоруку три килограма кокаина који су пронађени у ормару. Полицајци су на забрањеној плантажи избројали и 56 стабљика канабиса.

Бивша дјевојка енглеског репрезентативца и бека Манчестер јунајтеда, која се на почетку каријеру прославила сликањем за "Санову" дуплерицу, посљедњих је година водила компанију која је помагала манекенкама у успону, те се бавила веб дизајном.

Холи и њен 37-годишњи пријатељ су оптужени за растурање кокаина, узгајање марихуане и прање новаца. Као да то није било довољно, па им је полиција на терет ставила и крађу струје којом су снабдијевали бројне УВ свјетиљке за што бољи узгој канабиса. Глумица је након полицијске обраде пуштена на слободу, уз кауцију од 6.000 евра и под условом да поштује забрану изласка из куће од 18 часова поподне до 6 ујутро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана