Хоће ли краљевска беба бити ватрени Лав или осјетљиви Рак?

Агенције
Хоће ли краљевска беба бити ватрени Лав или осјетљиви Рак?

Лондон - Уколико се војвоткиња од Кембриџа породи данас прије 16 сати и 45 минута према британском времену беба ће бити Рак, а уколико се породи послије краљевска породица добиће једног Лава.

Док су Британци на иглама у ишчекивању краљевске бебе, тренутно се највише спекулише о времену рођења које ће одредити хороскопски знак будућег принца или принцезе.

Ако се беба роди данас прије 16 сати и 45 минута према бритамском времену, биће Рак као и њен отац принц Вилијам и Дајана, принцеза од Велса, а ако се роди послије наведеног времена биће Лав баш као и принцеза Маргарет.

Подсјетимо, војвоткиња од Кембриџа је у пратњи принца Вилијама стигла јутрос у пет сати и 30 минута колима у болницу Света Марија у Лондону.

Док Британци у нестрпљењу ишчекују да ли ће беба бити мушко или женско, астролог из Удружења професионалних астолога “International Deike Begg” рекла је да ће вријеме рођења бебе играти велику улогу у одређивању дјететове личности.

- Ако се беба роди прије 16 сати и 45 минута биће Рак, као и њен отац Вилијам са мјесецом у Јарцу истом хороскопском знаку маме Кејт. Ово можда и није лоше јер ће то значити да ће дијете имати много особина њених родитеља. Биће веома осјетљиво и породично оријентисано, али мјесец у Јарцу ће му донијети осјећај одговорности, као и велико самопоуздање објашњава астролог.

Неке од познатих личности рођене у знаку Рака су предсједник Јужне Африке, Нелсон Мандела, холивудски глумци Харисон Форд, Том Хенкс и Том Круз и многе друге славне звијезде.

Иако од сутра, односно 23. јула почиње сазвјежђе Лава, беба ће бити Лав и ако се роди послије 16 сати и 45 минута објашњава астролог.

- Беба ће одлучити када ће се родити. Лавови су рођени да владају. Рак не би био срећан да стално буде у центру пажње, док Лав ужива баш у томе. Ако се беба роди као Лав биће отворена особа са пуно самопоуздања, закључила је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана