Хоакин Финикс у вези са 20 година млађом девојком

Aгенције
Хоакин Финикс у вези са 20 година млађом девојком

Холивудски глумац, Хоакин Финикс потврдио је да је у вези са 20 година млађом ди-џеј уметницом, Али Тејлз.

Тридесетдеветогодишњи Хоакин у вези је са деветнаестогодишњом Али Тејлз, а пар је усликан у шетњи Римом гдје глумац промовише свој нови филм.

Али, која страшно подсјећа на Мадону из млађих дана, почела је да се бави музиком прије само три године, дакле када је имала 16, а од тада је један од водећих ди-џеј резидената у Њујорку и Лос Анђелесу.

"Тада сам водила дупли живот и стално лагала за своје године, јер нико није смио да зна да сам тако млада. То ми је омогућило да уђем у свијет музике и упознајем људе. Ипак, то није било право друштво за једну дјевојчицу", рекла је у интервјуу за „Bullett" магазин.

Шармантни глумац је претходно био у вези са Хедер Кристи, бившом девојком Ентонија Кидиса с којом има дијете. Ипак, његова најозбиљнија веза до сада била је са Лив Тајлер још деведесетих година.

Веза славног пара била је доста заступљена у медијима, а након смрти његовог рођеног брата Ривера Феникса, који се предозирао испред клуба у Холивуду, глумац се повукао из јавности све до улоге у филму "Гладијатор" када и званично постаје секс симбол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана