Хју Хефнер није хтио предбрачни уговор

Глас Српске
Хју Хефнер није хтио предбрачни уговор

Иако има богатство од 43 милиона долара, оснивач "Плејбоја" Хју Хефнер (84) одбио је да направи предбрачни уговор пред вјенчање са новом женом Кристал Харис.

Хефнер очигледно није забринут говоркањем да је његова млада супруга Кристал Харис (24) заинтересована само за његово богатство. Како преносе медији, "Плејбој" могул је инсистирао да не жели да потпише никакве папире јер му је, заправо, веома стало до плавуше.

Пар се вјенчао прије само десет седмица, а ово је трећа срећа за Хефнера, који је запросио Кристал на Божић. Тада је на "Твитеру" објавио колико је опчињен:

- Када сам дао прстен Кристал, она је бризнула у плач. Ово је најсрећнији Божић који ћу памтити.

Aли, иако је прича око предбрачног уговора већ готова, вјенчање славног пара још увијек буди многе контроверзе, посебно код бивших дјевојака и "Плејбојевих" зечица, али ће по свој прилици, морати да се помире са судбином.

Кендра Вилкинсон је изјавила да је веома бијесна због тога што није потписао уговор, али је ипак милионеру пожељела све најбоље.

Хефнерова бивша дјевојка Холи Медисон била је узнемиренија и усмјерила је свој бијес на Кристал.

- Та дјевојка има сумњив карактер. Видјела сам много дјевојака које су хтјеле да буду са Хефом, а већина има скривене мотиве - рекла је Холи.

Како преносе медији, "Плејбој" могул је инсистирао на томе да не жели да потписује никакве уговоре и папире, јер му је веома стало до Кристал и сматра да би је тиме увриједио.

Новопечени пар у браку је тек десет седмица, а Хефнеру је трећи по реду, док је Кристал први пут стала на луди камен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана