Хју Хефнер је спавао са колико жена!?

Huffington Post
Хју Хефнер је спавао са колико жена!?

Хју Хефнер, оригинални плејбој, и оснивач истоименог часописа, открио је са колико је жена током живота "гужвао" постељу.

У новом интервјуу за магазин Esquire, осамдесетшестогодишњак признао је да је спавао са хиљадама жена током година.

„Како бих то могао да знам. Сигуран сам да сам спавао са преко хиљаду жена. Када сам био у браку никада нисам варао, али сам све надокнађивао у својим самачким тренуцима", изјавио је Хефнер.

Хефнер је свој први брак започео 1949. године са студенткињом Милдред Вилијамс, са којом има двоје дjеце – Кристи и Давида. Брак је трајао све до 1959. године.

Након тога морало је да прође скоро 40 година до Хефнеровог новог брака. Ово је било сасвим довољно времена да стигне до бројке од хиљаду жена.

Хефнер је 1989. године поново рекао судбоносно „да" зечици Кимберли Конрад. Њихо двоје раздвојили су се након 9 година брака, а развод је услиједио 2010.

Током ових 12 година раздвојености Хефнер је имао везе са бројним младим моделима који су се појављивали у његовом часопису, а по његовим ријечима, у једном тренутку је излазио са чак 7 жена истовремено.

Хефнер је тренутно у браку са Кристал Харис која га је 2011. године оставила свега неколико дана прије првог вјенчања, али је помирење убрзо услиједило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана