Хитно хоспитализована Тереза Кесовија

GS
Foto: Arhiva

Музичка дива Тереза Кесовија (84) тренутно се налази у болници због нарушеног здравственог стања

Како сазнају хрватски медији, пјевачица се није осјећала добро па је у уторак возилом Хитне помоћи из свог дома превезена у болницу КБ Дубрава.

И раније ју је Хитна посјетила на кућној адреси јер је због великих врућина имала тегобе, но тек су је јуче одвели у болницу. Пјевачица не губи оптимизам и нада се да ће ускоро бити отпуштена на кућну његу.

Подсјетимо, Тереза је недавно за вријеме великих поплава боравила и у Словенији, а тада ништа није упућивало на било какве здравствене тегобе.

Пратиоцима се тада јавила и на Инстаграму и открила како су изгледали ти дани.

"Одувијек сам говорила да имам двије домовине. Моју Хрватску и другу, моју Словенију, која је према мени, заједно са својим дивним људима, увијек имала срце испружено на длану. У четвртак послијеподне кренули смо у Словенију веселећи се времену које ћемо провести с мојом Мартином Плесник, у мени једном од најдражих мјеста на кугли земаљској, у Логарској долини. Али природа је имала други план. Од петка ујутро кренула је катастрофа, вода се слијевала са свих страна, остали смо одсјечени јер су све цесте према нама однијеле ријечне бујице, није било телефонских веза, мобилног сигнала, интернета, опскрбе, ТВ или радио сигнала. А ми нисмо могли нити смјели ићи никамо. Хотел је, срећом, имао свој агрегат, али је цијела Логарска долина била у мрклом мраку. Чуло се само бјесомучно лијевање кише. Дражесни слапић покрај хотела претворио се у монструма који је показао сву снагу и бијес природе. Особље хотела Плесник и обитељ Плесник у сваком тренутку у та три дана испуњена неизвјесношћу чинило је све како бисмо се осјећали сигурнима. Мартина, Нина, Драгица, Тими, Франц, Андреа, Примож, Петра, Мишко, малени Лука.... показали су заједништво и љубав обитељи Плесник. У свој тој муци, нашла сам снагу Тимију отпјевати његову најдражу пјесму иако ми до пјесме није било. Трећи дан храбро смо кренули једином, у међувремену очишћеном уском цестицом, преко врха Алпа према Аустрији гдје нас је Цивилна заштита Словеније дочекала и провела до Језерског па према Љубљани. Хвала и нашем @алесмаринцек који је превртао небо и земљу како би нам осигурао сретан повратак кући. Ја се особно осјећам дужна Словенији за сву љубав коју ми је свих ових година несебично пружала и знам да ћу заједно с вама свима наћи прави начин да јој се помогне у овим тренуцима када је највише рањена и када јој наша помоћ највише треба", написала је Кесовија 8. августа на свом Инстаграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана