Хит на мрежама: "Мали Станоје" заплесао са дјевојком па одушевио све (ВИДЕО)

Блиц
Foto: Принтскрин

БЕОГРАД- Глумац Предраг Васић прославио се улогом малог Станоја у филму "Монтевидео", а сада је његов снимак на ком плеше на једној свадби постао хит на друштвеним мрежама.

Наиме, на Твитеру се појавио снимак са називом “Кад се жени Мали Станоје висина није битна”, а на клипу се види како Предраг позива дјевојку на плес, а како је она знатно виша од њега у једном тренутку је подигла глумца како би изједначили висину.

Овај поступак изазвао је одушевљење гостију који су овај гест поздравили аплаузом, а у једном тренутку Станоје и његова плесна партнерка изгубили су равнотежу и пали пред свима. Међутим, јако брзо они су се уз смијех подигли и наставили са перформансом, пише Блиц.

Подсјетимо, Предраг Васић је признао да га људи и данас препознају као малог Станоја.

– Снимање “Монтевидеа” за мене је било дивно искуство. И данас ме људи препознају по улози малог Станоја. Трудим се и борим да радим различите улоге, како би ме запамтили и по нечем другом, али је он свима урезан у памћење за цијели живот. Волио бих да примијете мој дар и искуство кроз неке друге улоге – рекао је тада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана