Хирурзи два пута одбили захтjев Џесике Симпсон за смањење желуца

Агенције
Хирурзи два пута одбили захтjев Џесике Симпсон за смањење желуца

Џесика Симпсон никако не успjева да се ослободи вишка килограма послије трудноће па упорно покушава да оде на операцији смањења желуца. Како преноси “Дејли мејл”, љекари су до сада већ два пута одбили њену молбу за операцију, предлажући јој да оперативни захват замјени правилном исхраном и редовним вјежбањем.

Глумица које је у мају ове године родила ћерку Максвел Дру током трудноће се угојила 35 килограма. Уз помоћ посебног режима исхране и редовних тренинга успјела је да изгуби 18 килограма.

Џесика је постала несрпљива, па жели да се што прије ријеши и остатка сувишних килограма. Хируршки захват смањења желуца којим би се смањила апсорпција хране у крвоток, види као најидеалнији начин.

- Бори се са сувишним килограмима и већ је постала очајна. Као и свака холивудска љепотица, одлучила је да би било у реду да потражи брзо рјешење свог проблема па је отишла љекару, али није успјела да оствари своје намјере - открио је њен пријатељ.

Љекари су глумици препоручили да истраје у својој борби и да се даље придржава здравих навика у исхрани и вежбању, јер ће то дати дуготрајније резултате. За њих је операција коју глумица очајнички жели брзо, али не и најбоље рјешење.

 Глумица је изјавила да притисак којем је изложена због вишка тјелесне масе додатно повећавају критике које долазе са разних страна, па тридесетдвогодишња Џесика има осјећај да је цијели свијет посматра и да не види ништа друго на њој сем дебљине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана