Хировите звијезде понижавају све око себе

Агенције
Хировите звијезде понижавају све око себе

Начин на који се богати људи односе према "радној снази" често много говори о њиховом карактеру.

Неке звијезде имају сулуде захтјеве од људи који их служе или раде за њих, а понекад кад не добију оно што су очекивали, имају лудачке наступе бијеса.

То је право значење реченице "слава му ударила у главу". Кетрин Зита Џонс, једном је захтијевала да јој припреме салату која више није била на менију.

Познато је да се не понаша пристојно и уљудно као на великом екрану. Конобар који је радио у популарном ресторану у Њујорку је рекао да она никада не гледа конобаре у очи док наручује и да се никада не осмјехује. Такође, уколико особље тражи да им појасни наруџбину, јако је непријатна. Оставља бакшиш од осам одсто рачуна, ма колико се око ње трудили.

Међу таквим звијездама је и Леа Мишел коју памтимо као Фокс у серији "Гли". Конобари је не подносе јер се увијек понаша бахато. Једном је исмијала момка који је покушао да јој објасни шта се налази у јелу које је наручила, рекла му је да нема појма о чему прича и жалила се на њега менаџеру.

Током инцидента Леа је на вечери била са породицом, а у једном тренутку је послала оца да куца на прозор кухиње и пита када ће јој јело бити готово иако је од наруџбине прошло само 10 минута. На крају, на све то да бакшиш који износи 10 одсто од рачуна.

Кажу да је Кендал Џенер најразмаженија од свих Кардашијана.

Наводно није разумјела зашто јој не служе алкохол, иако је у то вријеме била малољетна. На крају крајева, она је позната и супермодел је, па како то да у сваком тренутку не може да добије шта хоће?

Када је конобар у "Mercur Kitchen" одбио да јој донесе коктел, она је изашла напоље и није платила, а онда је сироти келнер морао да јури за њом и тражи јој паре. Кендал му је бацила новчанице од 20 долара у лице и удаљила се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана