Хилтон: Да сам глупа плавуша не бих имала милијарду долара

Aгенције
Хилтон: Да сам глупа плавуша не бих имала милијарду долара

Прије само десет година, Парис Хилтон била је позната по лудим журкама, порно снимку, ријалити шоуу, дружењу са Линдзи Лохан и Бритни Спирс и многим несташлуцима. Онда је схватила да је стекла репутацију "глупе плавуше" и богате насљеднице која има више новца него можданих ћелија. Од тада, каже, све се промјенило.

"Ја нисам насљедница, ја сам предузетница", рекла је.

Линија од 16 различитих парфема, линија моде, козметике, доњег веша и аксесоара са њеним потписом које се продају у 44 продавница широм свијета донијели су јој потпуно независно богатство од насљедства.

"Није као да ја само стављам своје име на производе, ја учествујем у свему што се ради. Спавам са таблетом поред главе и дизајнирам све од торби преко наочара, па све до мириса парфема", каже Парис и додаје да је свијесна претеривања у двадесетим – "Моје двадесете су биле јако луде и заиста сам с правом стекла такву репутацију. Ипак, истина је да сам се увијек угледала на људе попут Опре Винфри и Марте Стјуарт, које су створиле невјероватне брендове и вриједно радиле", каже Парис и додаје – "Не сматрам себе насљедницом. Наслиједница је неко ко живи на рачун своје успјешне породице и не ради ништа. Свој новац сам сама зарадила и не бих вољела да је било другачије. Моји родитељи су поносни, мој дека је поносан и то је оно што ме чини срећном"

Ипак, и поред самостално стеченог богатства Парис чека дио декиног насљедства од милијарду фунти, иако се раније причало да ће јој бити ускраћено због кућног видеа. Многи су примјетили да се Парис уозбиљила првенствено због начина на који говори - њен глас је некада у шоу "Једноставан живот" био пискав, а данас је дубок.

"То је једноставно лик који сам створила. Парис је тада била блесава и слатка. Намјерно сам имала такав гласић и глумила глупачицу. То заправо нисам ја", рекла је.

Богата насљедница и предузетница каже да жели и да се оствари као мајка... некад у будућности. Тренутно је заузета око посла и завршава поп албум.

"Наравно да се видим у мајчинству, али тренутно немам времена за то. Увијек сам се дивила женама попут Викторије Бекам које успијевају да буду добре мајке и поред тога што су заузете. Не разумијем како може да има четворо дјеце, бренд и да буде савршена супруга. Видим себе у браку. Ипак не још, тек ми је 21. година", каже у шали тридесетдвогодишња Парис.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана