Хилари Даф се удала

Глас Српске
Хилари Даф се удала

Пјевачица и глумица Хилари Даф удала се у суботу за свог вјереника Мајка Комрија. Хилари и њен хокејаш завјете су измијенили уз залазак сунца у Санта Барбари. Тај свечани чин прославили су заједно са својих стотинак гостију, јавља магазин О.К.


Лијепа Хилари је имала вјенчаницу у стилу морске сирене, коју је дизајнирала Вера Ванг, а до олтара је допратила мајка Сузан. Имала је пет дјеверуша, међу којима је била и њена сестра Хајли.

Младенци су, према наводима медија, мјесто одржавања церемоније одабрали због његовог "романтичног и гламурозног печата старог Холивуда".

Хилари и Мајк су у вези од 2007. године, а вјерили су се у фебруару ове године, када је хокејаш запросио своју драгу на Хавајима.

- Никада нисам срела никога ко би о њему рекао макар и једну ружну ријеч. Великодушан је, брижан и ведар. Заједно знамо да умиремо од смијеха - рекла је Хилари о свом изабранику и додала како у вези с њим не би могла бити срећнија него што већ јесте.

Хилари је уочи вјенчања била на озбиљним "припремама". Осим повремених часова плеса, које је похађала у друштву вјереника, глумица је шест дана седмично поправљала линију под будним оком личног тренера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана