Хели Бери: “Трудноћа ми је закомпликовала каријеру”

Агенције
Хели Бери: “Трудноћа ми је закомпликовала каријеру”

Лос Анђелес - Славна глумица очекује своје друго дијете с мужем Оливијером Мартинезом и једва чека да беба дође на свијет. Међутим, трудноћа јој је направила, како сама признаје, многе проблеме на сету новог наставка филма “Икс мен”.

Непланирана трудноћа, нарочито кад се ради о женама у четрдесетима, може да изазове много компликација, нарочито кад се ради о каријери.

Слично се догодило и Хале Бери, која је баш снимала нови наставак успјешне филмске саге “Икс мен”, када је свима на сету морала да каже новост која је све промијенила.

Како сама признаје за филмски часопис “Тотал Филм”, морала је да се прилагоди новонасталој ситуацији.

- Мој све већи стомак представљао је велики изазов на сету и то на дневној бази. Много сам мање учествовала у улози лика Сторм који глумим па сам била прва која је долазила на сет, али и прва која је одлазила. Улогу коју сам играла тако је била умањена мојим блаженим стањем и много је мања од оног што сам хтјела да дам у овом филму.

Упркос компликацијама везаним за каријеру, Хали је признала како једва чека своје друго дијете и да ће овај пут бити још спремнија и паметнија.

Четрдесетшестогодишња глумица има кћеркицу Нале коју је добила с манекеном Габријелом Обријем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана