Хефнер жене гледа као сексуалне објекте

Глас Српске
Хефнер жене гледа као сексуалне објекте

У интервјуу поводом документарца о његовом животу Хју Хефнер открио је филозофију која се крије иза његовог посебног животног стила - он жене једноставно посматра као сексуалне објекте.

Човјек који стоји иза најпродаванијег мушког часописа на свијету, "Плејбоја", за "NY Daily News" открио је неке детаље из свог живота који су му сасвим промијенили поглед на живот.

- Мишљење да "Плејбој" претвара жене у сексуалне објекте је напросто смијешно. Жене јесу сексуални објекти. Да нису, не би било сљедеће генерације. Привлачност међу половима заслужна је што свијет иде даље, а жене зато носе руж за усне и мини сукње - каже Хју Хефнер.
Такође, објаснио је да му је лакше да балансира са седам дјевојака, колико их сада има, него само са једном. A пошто иза себе има брак који је трајао осам година, очигледно зна о чему прича.
Новинар га је у интервјуу питао да ли се мијења секс с годинама, на што се Хју насмијао и рекао:

- Не посебно. Хвала богу на вијагри! Aли мислим да с годинама само добијете искуство, што може помоћи. Као што је Вуди Aлен рекао: "Aко не мислите да је секс прљав, онда то не радите како треба!"
Признао је да му се нису увијек свиђале плавуше и навео за примјер своју прву дугу везу са бринетом из седамдесетих, као и бившу жену која је такође била бринета.

Како би боље објаснио свој тренутни избор, упоредио се са Пикасом који је прије апстрактног периода имао ружичасти и плави: "Тако сам и ја сад у плавом периоду!"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана