Хефнер запросио 60 година млађу зечицу

Глас Српске
Хефнер запросио 60 година млађу зечицу

Оснивач магазина "Плејбој" Хју Хефнер најавио је да се жени по трећи пут и то са 60 година млађом дјевојком. Хефнер је објавио на свом твитер налогу да је својој дјевојци, двадесетчетворогодишњој Кристал Харис поклонио вјеренички прстен.

- Бризнула је у плач. Ово је најсрећнији Божић који памтим - написао је "Плејбој" могул.

Плавокоса студенткиња психологије упознала је Хефнера 2008. године, а у јануару 2009. године започели су везу, док је он још био са близнакињама Кристином и Карисом Шенон. У јануару ове године оставио је сестре и посветио се само својој будућој вјереници.

Хефнер, који је 1953. основао "Плејбој", био је у браку само два пута. Са Милдред Вилијамс вјенчао се 1949. године и добио двоје дјеце, али су се развели послије десет година брака. Затим се 1989. године оженио "зечицом" Кимберли Конрад, са којом је добио два сина, а од које се званично развео тек у марту ове године. Иако су му 84 године, каже да води љубав барем двапут седмично и да понекад ипак узме вијагру. Оснивач "Плејбоја" недавно је рекао да је одрастао у породици у којој нико од чланова није показивао љубав, па је цијели живот то покушавао да надокнади. У томе су му помогле бројне прсате "Плејбојеве" "зечице" које је удомио и живио са њима у својој велељепној вили. 

- Моногамија је ствар коју је неко измислио како би постојао начин да људи брину о дјеци - рекао је у једном интервјуу Хефнер, којем је секс са само једном женом био незамислив. 

Изгледа да је промијенио мишљење, а како жели да буде вјеран само Кристал, осталим "зечицама" је рекао да се што прије иселе из виле у Лос Aнђелесу.

Иако је оснивач "Плејбоја" још недавно говорио да жели што прије да сними филм о свом животу, мораће мало да причека јер га чека припрема трећег вјенчања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана