Хефнер понудио Ријани милион долара да се скине за Плејбој

Aгенције
Хефнер понудио Ријани милион долара да се скине за Плејбој

Лондон - Популарној пјевачици, однедавно и глумици, Ријани власник “Плејбоја” Хју Хефнер наводно је понудио више од милион долара да се појави нага на насловници чувеног часописа, пише “The Daily Star”.

“Ријана и Хефнер су тренутно у јеку тајних преговора око њеног скидања. Он сматра да је она сјајан избор за насловницу Плејбоја. Лијепа, секси и веома позната широм свијета. Такође, Плејбој није љигави порно магазин и омогућава људима да се скину на отмен и софистициран начин. То би само пробудило Ријанину креативну страну”, испричао је новинарима амерички извор и додао да би Ријана радо изашла у сусрет Хефнеру, али “да је брину реакције њене публике”.

Исти извор испричао је и да се “Ријана скидала много пута, али да није била за то плаћена”. Овдје би, навео је, за потпуно исту ствар добила преко милион долара.

Иначе, Ријана се у посљедње вријеме, пишу медији, понаша тако да озбиљно угрожава своје здравље. Недавно је завршила у болници због “исцрпљености и дехидратације”, а људи који је окружују забринути су јер је “потпуно ван контроле”.

Претјерала са журкама

Нови број “Стар магазина” пише како “Ријана воли да посјећује журке, али овог мјесеца је претјерала”. Њене дивље ноћи укључују и недавну посјету стрип клубу у Квинсу, гдје је усликана како баца новчанице на играчице. “У посљедње вријеме пила је сваког дана и много пушила марихуану”

Сви јој говоримо да успори и размисли о терапији или чак рехабилитацији”, рекао је за Стар Магазине Ријанин сарадник.

У међувремену, Ријана упорно негира да је у вези са NFL играчем Дареном Мекфаденом. Иако је пар виђен како се проводи на Хавајима, извори тврде да су “само пријатељи”.

Пјевачица, која има епитет “краљице друштвених мрежа” објавила је на Twitterу да је веома заљубљена у хип хоп звијезду Рика Роса. Она није открила своје планове везане за њега, али је виђена како га на једном догађају у Њујорку љуби у образ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана