Харисон Форд са супругом и сином одмара у Дубровнику

Г.С.
Харисон Форд са супругом и сином одмара у Дубровнику

Амерички глумац Харисон Форд ухваћен је синоћ током разгледавања дубровачког Старог града са сином Лијамом и супругом, Калистом Флокхарт, главном глумицом популарне серије Ally McBeal, преноси dubrovniknet.hr.

Харисон Форд шетао се градом у црној мајици и панталонама, а упркос томе што су он и супруга били добро “камуфлирани” с тамним наочалама и маскама на лицу, ипак су били препознати.

Форд ужива у одмору у Хрватској након што је у јуну повриједио раме током снимања петог наставка филма о авантуристу и археологу Индиани Џонсу у Великој Британији.

Како пише Дубровачки лист, приликом обиласка дубровачких знаменитости с лица није скидао заштитну маску, а Форд и његова супруга прошетали су и незаобилазним Страдуном.

Глумац је свјетску славу стекао улогом у саги Ратова звијезда и заувијек улогом немирног Индиане Џонса.

У више од 60 година успјешне каријере глумио је у бројним остварењима, укључујући “Blade Runner”, “Blade Runner 2049” и “The Fugative”, те сарађивао са свим најугледнијим и најутјецајнијим филмашима свих времена, као што су Џорџ Лукас, Ридли Скот, Френсис Форд Копола, Мајке Никхолс, Стивен Сплберг, Питер Веир и Роман Полански.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана