Харис пет сати давао исказ о Мелинином упаду у кућу из које се иселила

Блиц
Foto: Блиц

Пјевач Харис Џиновић је око два послије поноћи изашао из полицијске станице у којој је давао изјаву поводом напада још увијек законите супруге Мелине Џиновић.

Екипа Блица усликала је Хариса Џиновић испред полицијске станице након што је пријавио супругу Мелину Џиновић због напада. Он је и предао пиштољ за који има дозволу.

Како се сазнаје Харис је изјаву поводом напада, који се догодио синоћ у његовом дому од стране супруге Мелине, давао пет сати.

Харис Џиновић се, након што је дао изјаву полицији открио да је Мелина Џиновић упала у вилу на Сењаку, у којој живи са кћерком Ђином и сином Каном, и напала га вербално.

– Ја само не знам разлог зашто је дошла вечерас. Покушавам, ево, са полицијом све вријеме да сазнам разлог – додао је Џиновић.

Харис је из полицијске станице изашао са сином Каном који је све вријеме био уз оца и адвокатом. Испред станице их је сачекао Канов друг.

Спорим ходом и уморан ушао је у кола и отишао према својој кући.

Мелина прошла поред сина, није му се ни јавила

Подсјетимо, синоћ је Мелина прошла својим аутомобилом и није се јавила сину, са којим, како је Харис недавно открио, она већ неко вријеме не комуницира. Мелина није ушла у полицијску станицу у тренуцима у току ноћи када је наша екипа била испред.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана