Харис открио планира ли поново брак: ''Развео се Бен Афлек два пута...''

Agencije
Харис открио планира ли поново брак: ''Развео се Бен Афлек два пута...''

Пјевач Харис Џиновић недавно је прославио свој 73. рођендан, али је изненадио изјавом да није имао ниједну рођенданску жељу, нити је организовао прославу.

"Није било рођенданског весеља, радио сам. Нисам се проводио. Рођенданску жељу нисам имао, шта ће ми жеља? Човјек има жеља, али рођенданска жеља, то је толико тривијално... Човјек треба да живи и ради“, рекао је Харис.

На питање о љубавном животу након развода од супруге Мелине, пјевач није показао интерес за нове романтичне везе.

"Не. Како ћу бити заљубљен? Што би био заљубљен? Ма, какви. Таман посла да се ја у овим годинама заљубљујем“, сматра Џиновић, који је тренутно фокусиран на своја професионална постигнућа.

Харис је јуче, 30. септембра, имао заказано рочиште са бившом супругом око подјеле имовине, али није желио да се упушта у детаље.

"На ту тему не одговарам ништа. Ово је једно процесно рочиште поводом развода брака. Развео се Бен Афлек два пута, што не бих ја“, рекао је пјевач.

На питање о могућности поновног брака, Харис је био јасан:

"Не вјерујем да ћу. Не знам зашто бих. Разводи пљуште са свих страна. Тотално је без везе, све то може бити лагано. Такво је вријеме, тако људи желе... Али не копам по туђим стварима, и своје стављам под прљав веш.“

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана