Харис ипак не да луксузну вилу Мелини

ГС
Харис ипак не да луксузну вилу Мелини

Развод Хариса и Мелине Џиновић већ данима тресе цијели регион, а супружници су након одлуке о прекиду двије деценије дуге љубави наишли на несугласицу.

Наиме, током година љубави Мелина и Харис живјели су заједно, а пјевач је сада донио одлуку да заједничку некретнину, вриједну два милиона евра, задржи за себе.

Базен и студио

Харис је луксузну вилу на Сењаку годинама је градио своју оазу мира, мијењао нацрте, цијелу кућу прилагодио својим потребама и не пада му на памет да се сели из ње.

У доњем нивоу куће налази се огроман базен у чијој близини је и вински подрум што је била његова жеља. Ту му је и студио у ком компонује и пјева.

И док је пјевач остао у вили, Мелина тренутно борави у једном престоничком хотелу гдје је дјеца готово свакодневно посјећују.

Вољели су се пуне 24 године

Подсјетимо, Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје дјеце, сина Кана и кћерку Ђину. У брачне воде ступили су 12 година касније.

– Мелина и Харис Џиновић су се одлучили на споразумни развод, будући да њихов однос није штимао најбоље већ неко вријеме. Донијели су тренутно најбољу могућу одлуку за њихову дјецу. Харис се већ иселио из њихове виле на Сењаку, а Мелина је остала тамо с дјецом. У току је процес развода брака, а касније ће бити одређено и како ће имовина бити расподјељена међу њима – открио је раније за домаће медије добро обавјештени извор близак породици Џиновић, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана