Харис и даље о приватном животу: Коментарисао интимне односе са Мелином

Блиц
Харис и даље о приватном животу: Коментарисао интимне односе са Мелином

Харис Џиновић ријешио је да отвори душу о разводу од Мелине Џиновић, модне дизајнерке, а детаљи истог не престају да шокирају јавност.

У великом интервјуу који је дао за емисију “Сцена” која се емитује на Блиц телевизији, Џиновић је у својој вили на Сењаку открио низ интимних детаља о којима до сада јавно није причао.

Харис Џиновић је сада открио и да ли је са бившом женом путовао заједно.

– Јесмо некад раније, а онда је она почела да се удаљава. Стално је била са тим другарицама и мислим да је то женско друштво и допринијело доста њеном неком ставу, или окретању неком новом животу. То не знам, али мислим, ако је жена без мужа двије године, три године у граду или негдје друго, онда то не ваља – рекао је пјевач.

Он је открио да њих двоје нису дијелили исту собу док су били у браку.

– Не сретнемо се када легнемо да спавамо. Ми имамо велики комфор, па свако има своју собу. Ако хоће да спава, да се тушира, купа, ради свашта нешто у свом интимусу… Свако је хтио да има своју собу, а ако неком треба се*с, зближавање, то није никакав проблем. Дођи у моју собу, или ћу ја у твоју. Па мислим да је то један још ниво љепше – рекао је пјевач.

Пјевач је открио да ли се плаши шта ће Мелина рећи.

– Не бојим се у овим годинама ни атомске бомбе, а не шта ће она рећи или урадити. Шта год каже, све ће бити у корист њене штете.

Харис је открио да ли има мјеста у његовом животу за ову љубав након развода.

– Неће се десити да се безрезервно некоме предам као њој. Да нека друга жена може да се усели у мој живот, може, вјероватно, не пада ми на памет да останем сам. Са друге стране, неће то бити браком везано, неким суживотом и то је то - рекао је пјевач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана