Харис Џиновић открио детаље брака са Мелином

ГС
Харис Џиновић открио детаље брака са Мелином

Након што се развео од супруге Мелине, Харис Џиновић изнио је шокантне детаље из њиховог приватног живота.

Харис је у великом интервјуу за Блиц открио чак и да су он и Мелина спавали у одвојеним собама те су се, како он тврди, састајали само када пожеле да имају односе.

Мелина је након тог интервјуа упала у породичну кућу на Сењаку у којој је пјевач остао да живи са њиховом дјецом – сином Каном и кћерком Ђином, а како је својевремено у једном интервјуу открио, Мелина је и раније радила сличне ствари.

– Кад је Мелина дошла први пут код мене у тренуцима кад смо се забављали, жена је била у шоку јер није могла да вјерује да живим сам. Све је било сређено и под конац у стану, све је на креветима било затегнуто до танчина, па је мислила да је лажем и да са мном живи нека жена коју кријем. Мислила је да нема шансе да ја то све сређујем и пеглам. Послије јој је било јасније ко сам. Тад је почела да тумба по стварима у стану не би ли нашла неку женску ствар, нешто што ће да укаже на то да поред ње постоји још нека жена у мом животу, али није нашла ниједан траг! Касније је видјела колико је сати и схватила је да сам стварно такав – рекао је својевремено Харис.

Оне се тада осврнуо и на то што га бије глас да је “тежак човјек”.

– Жесток сам човјек чак и кад пијем. Ако сједнем у кафану, хоћу да ми вино и кисела буду хладни, а не напола. Ако ћу да пијем, пићу јер ми је мерак или нећу уопште, и то ваљда свако треба тако да ради, а не само ја. Важно је да у животу човек постане свјестан себе и да буде према себи искрен. Кад то урадимо, неће да нас буде брига за то шта за нас причају около. Никад ме није вријеђало кад неко каже да сам тежак човјек и да имам намћорасто понашање. Умјели су људи то да кажу у лице, али се то некако причало више кад се окренем, немају сви храбрости да буду тако искрени. Сматрам да сам само некад превише захтјеван и да то нема везе с тим да је неко тежак човјек – рекао је он тада.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана