Харијева дјевојка не жели брак

Агенције
Харијева дјевојка не жели брак

Већина дјевојака би пристала на брак са британским принцем Харијем, али манекенка Кресида Бонас, која је са њим у вези, није сигурна да ли жели да се уда.

Како свјетски медији наводе, принц је озбиљан у својим намјерама и жели да везу са Кресидом пренесе на виши ниво. Међутим, она сматра да је превише млада за удају, јер има само 24 године. Изгледа да се водила студијом која је потврдила да су најбоље године за удају касне двадесете.

На почетку њихове везе чуле су се приче како Кресида подсјећа на Харијеву бившу дјевојку Челси Дејви. Кресида је кћерка трендсетерке из шездесетих Мери Курцон.

Славни пар је први пут виђен на премијери најновијег филма о Бетмену, а затим и на забави послије пројекције. Иако су у клуб стигли одвојено, њих двоје су убрзо отишли у сепаре, гдје су се грлили и љубили. Иако су се и прије тога чуле приче да су започели романсу, филмска премијера је то и потврдила. Манекенка ради кампању за "Барбери" и бави се глумом, а позната је фигура на друштвеној сцени Лондона. Хари се седам година забављао са Челси Дејви, а медији су га повезивали и са манекенком Флоренс Бруденел Брус.

Хари је млађи син принца Чарлса и покојне принцезе Дајане и за разлику од старијег брата Вилијама, важи за несташног члана краљевске породице. Више пута је био у жижи скандала када је пунио насловне стране свјетских таблоида.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана