Харди непрепознатљив због улоге Ал Капонеа

Агенција
Харди непрепознатљив због улоге Ал Капонеа

Холивудски заводник Том Харди глумиће најпознатијег америчког гангстера свих времена Ал Капонеа, а управо због те улоге Харди је непрепознатљив.

Славни заводник је на "Инстаграму" подијелио фотографију на којој је у лику Капонеа, чиме је потврдио писање страних медија да ће тумачити лик познатог мафијаша.

С обзиром на то да Том Харди и те како има искуства са представљањем грубих ликова и гангстера, тешко да би ико могао боље од њега да изнесе ову улогу.

Прослављени глумац је по ко зна који пут одлучио да жртвује лични изглед ради улоге, па је тако обријао главу, не би ли постао сличнији Алу Капонеу.

- Више ме ни рођена мајка не препознаје - нашалио се холивудски глумац, ког годинама прати епитет заводника.

Харди је на друштвеној мрежи објавио неколико фотографија са сета које приказују до које мјере је глумчев изглед промијењен.

Мало је рећи да више не личи на себе, а трансформација је одушевила глумчеве пратиоце, који нису штедјели на лајковима и комплиментима.

Иначе, глумац тумачи лик Ал Капонеа након што је провео више од седам година у затвору Алкатраз. У том добу почињу да се назиру први знаци деменције, све више заборавља, али га сустижу и мрачни духови прошлости. Изашао је из затвора "богатији" за сифилис, а сиромашнији за бројне пријатеље.

Психолог и психијатар утврдили су да је пред крај живота Капоне имао менталне способности 12-годишњака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана