Хаос на снимању новогодишње Хитораме VIDEO

Глас Српске
Хаос на снимању новогодишње Хитораме VIDEO

Глумац Сергеј Трифуновић имао је прво непријатно водитељско искуство, и то са својом бившом - Наташом Беквалац. Током снимања новогодишње емисије "Хиторама" Новосађанка се наљутила због најаве њене пјесме "Чистија".

- Знате да се MTV бави очувањем животне средине и екологијом, те стога у тој кампањи први пут на MTV Наташа Беквалац и пјесма 'Чистија'" - овако је гласила најава.

Кренули су први тактови пјесме, али је Наташа Беквалац љутито рекла Сергеју да она "неће овакву најаву" и поручила му да једе неке нејестиве ствари. Када је збуњени Сергеј упитао због чега, само је добио исти одговор, што је ситуацију додатно "подгријало".
- Aј, режија разговарајте са овом женом, имамо неки проблем по мозговима. Aко неко може да дође из уреда за лоботомију - рекао је глумац, на шта му пјевачица није остала дужна и спремно је узвратила на сваку "прозивку".

- Ти разговарај са самим собом. Среди свој мозак - казала је пјевачица, која је послије шоуа изјавила да је то нормално у току снимања, али да се ријетко забиљежи камером.

- Објасните певачици да ово није Пинк и да имамо мало другачије најаве - поентирао је глумац и добио аплауз од присутне публике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана