Хаос на црвеном тепиху: Позната пјевачица се умало потукла

GS
Foto: X.com

На црвеном тепиху филмског фестивала у Кану америчка пјевачица и глумица Кели Роуланд се посвађала са чланом обезбјеђења. Кели је позирала фотографима, а потом се уз пратњу обезбјеђења пела по степеницама. Ту и тамо би застала да махне и позира. Али у једном тренутку дошло је до жестоке свађе са чланом обезбјеђења.

Кели је на снимцима и фотографијама дјеловала врло бијесно. Најприје је потапшала жену из обезбјеђења, а онда су нешто разговарале. Тада је пјевачица пукла - намрштила се, махала је прстом и викала. Брзо је дошао други члан обезбјеђења који је попричао са колегиницом, а Кели је још једном викнула на жену. 

Снимак окршаја проширио се друштвеним мрежама, а фанови пјевачице нагађају да је жена из обезбјеђења стала на њену хаљину и због тога је Кели полудјела. Али шта се тачно догодило на црвеном тепиху још није познато и Кели се није огласила.

Није јој први инцидент ове године

Ово није њен први драматични инцидент ове године у који је уплетена. Доспјела је на насловнице новина у фебруару кад је напустила емисију "Today" јер није била задовољна гардеробом. Кели и њен тим наводно су затражили гардеробу на другом спрату, али већ је била заузела Џенифер Лопез.

- Кели и њен тим нису били срећни. Није им се свидјела гардероба па се повукла из емисије. Оставила је водитељку без главне гошће тог јутра. Према извору, екипа емисије понудила је Кели неколико других опција, али су их одбили. 

- Емисија је заправо нудила што је више могуће, али они нису били задовољни па су отишли - рекао је извор. Водитељка Хода Котб морала је да нађе новог госта, а срећом Рита Ора ускочила је у посљедњи тренутак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана