Хаљина није издржала њене облине, али снашла се

Агенције
Хаљина није издржала њене облине, али снашла се

Ријалити звијезда Ким Кардашијан гостовала је у шоуу Елен Деџенерис гдје јој се десила мала незгода- пукла јој је хаљина баш пред излазак на снимање.

Ким је као права ријалити личност одмах на свој профил на Инстаграму објавила слику на којој своје фанове обавјештава каква јој се незгода догодила и пита да ли је друга комбинација одјеће одговарајућа.

Ким се одмах снашла и на брзину обукла другу комбинацију у којој је такође истакла своје раскошне облине.

У шоуу код Елен Ким је говорила о мајчинству, својој породици, али и о тешком периоду током трудноће.

Рекла је да је то један јако тежак период за њу. Како многе жене кажу да су уживале у трудноћи, Ким се не би сложила с њима. То не би никоме пожељела, тих девет мјесеци. Међутим, оно што је услиједило нако трудноће, тјера је да каже како је све то вриједело издржати. Порођај јој није био тако тежак као сама трудноћа у којој се доста угојила и имала малих здравствених проблема.

У емисији је показала и неколико нових фотографија мале Норт Вест која сада има седам мјесеци и према ријечима ријалити звијезде, свакодневно се мијења и јако је мирна и тиха.

Након свог искуства у мајчинству и трудноћи Ким је рекла како би својој мајци Крис, која је родила шесторо дјеце, могла само да ода признање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана