Хали Бери: Моја кћерка жели сестру

Агенције
Хали Бери: Моја кћерка жели сестру

Лос Анђелес – Позната глумица Хали Бери признала је да њена четверогодишња кћерка Нала жели млађу сестру, преносе агенције.

Бери, која је раније изјавила да јој је драго што је чекала да напуни 40 година прије него је добила прво дијете, говорила је о својој кћерки која жели да има сестру.

- Пита ме то сваки дан. Сваку ноћ се молимо Богу, а она сваки пут пожели млађу сестру или кревет на спрат. Ја јој кажем да јој могу испунити само једну од те двије жеље, а да се за другу мора и даље молити. Мислим, шта да јој кажем кад она то јако жели и не разумије зашто јој Бог не испуни ту жељу - казала је глумица.

Бери је поновила и своје незадовољство због папараца који сликају дјецу познатих личности.

- Увијек ћу сматрати да је то јако погрешно у сваком могућем погледу. Дјеца би требала бити недоступна. Ја сам изабрала ову професију, одрасла сам особа и могу се носити с тим. Мене не морате жалити и ја се не жалим због себе. У питању су дјеца и опсједнутост јавности о томе какву одјећу неки четверогодишњаци носе. Постоји толико много ствари на свијету на које се може фокусирати осим одјеће неке дјеце и њиховог искориштавања. То је једноставно погрешно - додала је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана