Хали Бери: Био си добар само за једну ствар

Глас Српске
Хали Бери: Био си добар само за једну ствар

Док борба око старатељства над кћерком Налом постаје све гора, Хали Бери је бившем момку Габријелу Оубрију пожељела да захвали на - донацији сперме.

- Био си добар само за једну ствар. Хвала на донацији - наводно је Беријева написала Габријелу, сазнаје Радаронлине.цом.

Оскаровка и девет година млађи Габријел разишли су се у априлу прошле године, када су, наводно, постигли привремени договор о старатељству над двогодишњом кћеркицом Налом. Габријел је у децембру покренуо поступак на суду, а отад се све претворило у ноћну мору.

Манекен је, наводно, постао јако неугодан и вулгаран, те је оскаровку вријеђао на расној основи. Наводно се и Нала боји оца и плаче када је посјети.

У међувремену се јавила још једна бивша Габријелова дјевојка која тврди да је он одувијек био расиста, те да је била шокирана када је видјела да је завршио са тамнопутом глумицом.

Извор близак Габријелу тврди да он то никада не би рекао те да је Хали њему слала злочесте поруке, које је он одлучио да не подијели са јавношћу како би заштитио кћерку од породичног суда.

Прије само неколико дана Беријева је напустила снимање филма да би присуствовала судској парници. Није жељела да јој кћерка буде са бившим момком, јер се боји да би је Габријел повриједио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана