Хајди Клум позирала гола за “Алур”

Агенције
Хајди Клум позирала гола за “Алур”

Манекенка Хајди Клум позирала је гола за насловну страну “Алура”. Она је за тај магазин такође испричала о важној улози хомосексуалаца у свом животу.

Атрактивна Хајди је рекла како је све што је требало да сазна о оралном сексу од геј мушкараца.
- Хомосексуални мушкарци су као калеидоскоп занимљивих мисли и ставова. Они вас могу толико тога корисног научити о мушкарцима - рекла је Хајди.

На питање новинара које су то корисне ствари, она је брзо испомjерала свој језик по унутрашњој страни образа, што је значило да је ријеч о оралном сексу, пренео је “Алур”.


Она је незванично испричала детаље новинару магазине, који је навео да је открио двије ствари – све звучи ауторитативно кад се каже са њемачким акцентом и, друго, Сил је био срећан момак.

Хајди је недавно покренула бракоразводну парницу, након седам година брака са пјевачем Силом.
- Понекад вас живот помете, па онда морате то да схватите и прихватите. Али, мој сан је увијек био да имам савршену породицу, са много дјеце и прелијепим вртом, са трамполинама, љуљашкама и разним. Имала сам снове о томе како желим да теку ствари, планирала сам свашта, али, као што сви данас знамо, ствари просто не испадну увијек како их замислите у својој глави – рекла је манекенка.

Против пластичних операција

Хајди је такође рекла да не одобрава пластичне операције и поносно истиче да још није имала ниједан естетски захват.

- Сви имају одређени став о томе шта је лијепо, а шта није, али мени неко ко је оперисан не изгледа лијепо. Посебно кад то видим на младим дјевојкама. Не желим да именујем људе, али то је кад сретнете неког кога се сјећате пре око пет година и изгледао је прелијепо, а сада се питам ко је та особа. Знам да се дјевојке дупло млађе од мене подвргавају операцијама. Шта ће оне да раде кад напуне 40 или 50 година? – упитала је она, додајући да ће можда размишљати о естетској операцији кад буде имала 65 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана