Хајди Клум потврдила титулу краљице Ноћи вјештица: За овогодишњу маску јој је требало 10 особа

ГС
Foto: Танјуг/АП

Хајди Клум већ годинама уназад позната је као краљица Хеловина због пажње коју посвећује својим маскама, а ове године појавила се у сложеном костиму пауна.

Славна манекенка није разочарала својим костимом за Ноћ вјештица, а на својој 22. годишњој "Heidiween" прослави одржаној у Њујорку појавила се као паун.

Клум је носила сложени костим који је поред ње сачињавало укупно 10 људи. Њен дио костима састојао се од уског плавог баршунастог бодија и маске за лице са жутим кљуном док јој је на врху главе био је пернати украс.

Стајала је на врху слично обученог члана њене пратње, што је чинило доњу половину драматичног изгледа. Иза ње, формирајући величанствени реп њеног костима, позиционирано је било неколико гипких фигура у зеленим бодијима с пауновим пјегама. На леђима су им била раширена крила која су одговарала њиховим зеленим костимима.

Хеиди су се придружили и њен супруг Том Каулиц (34), који је био обучен као велико бијело јаје, и кћерка Лени Клум (19), која је показала своју невјероватну фигуру у пинк одјевној комбинацији.

Док је позирала за фотографије њемачка манекенка је урнебесно пољубила свог супруга у костиму јајета.

Клум носи титулу краљице трансформација, а нека од њених легендарних издања укључују вукодлака из пјесме Мајкла Џексона "Thriller", маскирање са супругом у Фиону и Шрека, а посебно је одушевила 2015. године када се прерушила у Дизнијеву Џесику Ребит, због невјероватне сличности с ликом, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана