Гвинет Палтроу опет на удару критика: Овог пута имала је добру намјеру

ГС
Гвинет Палтроу опет на удару критика: Овог пута имала је добру намјеру

Гвинет Палтроу изложена је различитим критикама у посљедње време, али је због пандемије вируса корона одлучила да помогне онима којима је то најпотребније.

Организовала је аукцију на којој продаје хаљину коју је носила прије 20 година.

Сребрну хаљину Келвина Клајна је 2000. године носила на црвеном тепиху на додјели Оскара.

Сада је исту ту хаљину извукла из ормара и у склопу изазова који је покренуо Леонардо Дикаприо омогућила једној од својих обожаватељки да постане њена нова власница. Како је објаснила, новцем који заради од продаје ове дизајнерске хаљине финансијски ће да помогне научницима у проналаску вакцине против ковида 19.

Ипак, бројни пратитељи на друштвеним мрежама су показали незадовољство због њеног потеза, па се глумица и овог пута нашла на удару критика.

“У једном интервјуу раније изјавила је да јој је ово најгора хаљина коју је носила, зато је и нуди”, један је од разочараних коментара које је добила.

Многи су истакли како би било хуманије да донира новац који има уместо да “тражи новац за хаљину коју више не жели да носи”.

Чак их није утјешила ни чињеница да је бивша глумица обећала како ће сама да достави хаљину новој власници и да ће том приликом с особом која понуди највећи износ за спорну хаљину попити чај или чашу вина.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана