Гвинет Палтроу: Изгубила сам бебу и умало нисам умрла

Агенције
Гвинет Палтроу: Изгубила сам бебу и умало нисам умрла

Лондон – Глумица Гвинет Палтроу је први пут проговорила у јавности о свом болу због губитка трећег дјетета, преносе агенције.

У интервјуу за британски “Ју магазин”, четрдесетогодишња глумица, која са супругом Крисом Мартином, вођом групе “Колдплеј”, има кћерку Епл (8) и сина Мозеса (7), открива да би вољела да има још једно, али да се пита да ли се упушта у то с обзиром на лоше искуство које је имала.

- Дјеца стално траже да им родим брата или сестру, а гдје има двоје, има мјеста и за треће. Недостаје ми треће дијете. Размишљам о томе. Али имала сам веома лоше искуство када сам била трудна са трећом бебом. Изгубила сам је и умало нисам умрла - каже глумица.

Она признаје да добије жељу да има бебу кад год види своју пријатељицу Бијонсе Ноулс са њеном једногодишњом кћерком Блу Ајви.

Позната пјевачица је такође имала побачај прије него што је постала мајка.

И прије мало мање од годину дана, Гвинет Палтроу је изјавила да је у дилеми да ли да роди још једно дијете јер ће ускоро напунити четрдесет година.

- Вољела бих да имам још једно дијете, али не знам да ли бих поново могла да пролазим кроз све што носи беба у кући, пелене и све остало. Одвикла сам се од свега тога и мислим да сам пропустила праву прилику. Можда бих то урадила да Мозес има три године, али сада има шест и мислим да сам изашла из те фазе. Шта буде биће - рекла је она тада.

Гвинет, која није рекла када је имала побачај, искористила је прилику и да каже да је Крис Мартин диван отац.

- Без обзира на све што се дешава у нашем браку, изабрала сам најбољег могућег оца. Крис је толико добар према дјеци и велико је олакшање знати да је тако добар човјек отац ваше дјеце. Ми смо посвећени родитељи, све одлуке доносимо заједно и ослањамо се на једно на друго - додаје она.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана