Гвинет најбоље обучена жена на свијету

Агенције
Гвинет најбоље обучена жена на свијету

Магазин "Пипл" прогласио је глумицу Гвинет Палтроу за најбоље обучену жену на свијету у 2012. години.

Оскаровка и супруга фронтмена групе "Колдплеј" Криса Мартина, Палтроу се нашла на врху листе захваљујући свом једноставном али елегантном стилу.

Листа магазина "Пипл" састављена је на основу гласова 42 милиона читалаца магазина, његових уредника и модних блогера. Док је Палтроу освојила титулу најбоље обучене жене, модна икона Кејт Мидлтон, позната и као војвоткиња од Кембриџа, именована је за жену са најбољим класичним стилом.

Стилисткиња Палтроуове, Елизабет Салцман рекла је магазину "Пипл" да глумица није роб моде.   

- Она има униформу. То је нешто једноставно, ништа претјерано - рекла је стилисткиња.

Глумица Ема Стоун изабрана је за особу која има најбољи стил на црвеном тепиху, док се Ријана може похвалити избором за некога ко је имао највише ризика у својим модним изборима. Глумице Џесика Алба (најбољи џинс), Џенифер Лоренс (најбоља испод 25 година) и Риз Витерспун (најбоља трудноћа) такође се налазе на листи.

Међу најбоље обученим мушкарцима ове године су Ендру Гарфилд, Бред Пит, Колин Фирт, Роберт Патинсон, Крису и Лијам Хемсворт и пјевач Џеј Зи.

"Пипл" се такође осврнуо и на неке од модних промашаја и међу главне ставио мрежасту наранџасту хаљину коју је носила поп пјевачица Ферги и цвјетну хаљину коју је носила Сара Џесика Паркер.

  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана