Гвинет: Деведесетих сам се дрогирала

Агенције
Гвинет: Деведесетих сам се дрогирала

Зна се да глумица Гвинет Палтроу нема обичај да крије детаље везане за своју прошлост, али својом недавном изјавом изненадила је многе …

Многи су упознати тиме да глумица Гвинет Палтроу већ годинама посвећује много пажње здравој исхрани, па не чуди што је током гостовања у ток шоу емисији Ендија Коена публику оставила без текста признавши сасвим отворено да се некада дрогирала.

Водитељ је прво глумицу питао са којом садашњом супругом њених бивших партнера би радије била заглављена у лифту: са супругом Бреда Пита, Анђелином Џоли, или супругом Бена Афлека – Џенифер Гарнер.

"То је одлично питање! Хмм… Мислим да је свеједно. Много волим Џенифер Гарнер, али Анђелину не познајем добро, волела бих да сазнам нешто више о њој", изјавила је Палтроу.

Коен је затим упитао глумицу која је најјача дрога коју је икад пробала. Без длаке на језику, и без трунке размишљања, Гвинет је одговорила: "Екстази. Користила сам разне дроге током деведесетих, али најгоре што сам икада пробала је екстази".

Глумица је тренутно заузета промоцијом свог најновијег филма "Mortdecai", који ће у биоскопима широм света почети да се приказује од 23. јануара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана