Гвинет би опростила превару

Aгенције
Гвинет би опростила превару

Позната глумица Гвинет Палтроу вјерује да би она и њен муж Крис Мартин били спремни да превазиђу прељубничку кризу уколико би се баш њима догодила.

Десетогодишњи брак Гвинет и Криса у медијима дјелује више него успјешно. Глумица је до сада давала многе изјаве на основу којих можемо закључити да се њихов однос заснива на компромису, па тако она сматра да превара не мора бити погубна за брак.

"Сигурно би ми било тешко да будем једна од оних жена које послије 20 године сазнају да им се много тога дешавало иза леђа. Претпостављам да би то био разлог да се почне с преиспитивањем свих врста. То би свакако отежало ствари, али вјерујем да, ако има искрености и љубави, ствари на крају могу испасти добре", рекла је она за сајт "Refinery29.com".

Наиме, Гвинет је присталица тога да не треба бити исхитрен са одлуком о растанку од некога, посебно када је тај неко дио ваше свакодневице годинама.

"Сви парови су прича за себе и сваки од њих има сопствене изазове. Желим да вјерујем да бих била спремна да опростим, али не могу да знам сигурно, јер се никад нисам нашла у таквој ситуацији", закључује Гвинет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана