Гвардиола ангажовао детективе да прате Пикеа и Шакиру!

Агенције
Гвардиола ангажовао детективе да прате Пикеа и Шакиру!

Мадрид - Пеп Гвардиола као Шерлок Холмс, преносе агенције.

Шпански портал “Ел Конфиденциал” пренио је да је некадашњи тренер Барселоне својевремено користио услуге детективске агенције за праћење Жерара Пикеа.

Портал се позива на неименованог бившег радника клуба, који тврди да Гвардиола и бивши директор Манел Естиарте, иначе бивши прослављени ватерполиста, нису оклијевали да користе услуге детектива ако постоји сумња да неко од фубалера води нездрав живот, што би могло да утиче на њихове игре.

Гвардиола је тако наводно 2010. године ангажовао агенцију “Методо 3″ да прати Пикеа у раној фази његове везе с пјевачицом Шакиром, с којом данас има дијете.

Будући тренер Бајерна је страховао да би веза с колумбијском пјевачицом могла да поремети концентрацију његовом дефанзивцу. Детективи су ипак сазнали само то да Пике врло често излази у један коктел-бар с пријатељима.

Око везе са Шакиром није било никаквих контроверзи.

Шпански портал подсјећа и да је 2010. године избила афера када се сазнало да је Барселона у сезони 2007/08 пратила тројицу својих тадашњих играча – Роналдиња, Дека и Етоа.

Случајно или не, сва тројица су ускоро напустила клуб.

Систем шпијунирања играча се наставио и када је Гвардиола преузео екипу 2008. године, а млади је стручњак наводно био опсједнут приватним животима својих играча.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана